De bruiloftband voor live muziek op je bruiloft band duo trio
BRUILOFTBAND COVERBAND
Menu:
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

OVERIGE
Boek de Bruiloftband Coverband van Nederland.
Boek allround muziek Duo of Trio Crossroads

Het gastenboek met recensies en reviews

In het gastenboek van bruiloftband coverband Crossroads kunt u recensies / reviews lezen die door bezoekers op de website zijn achtergelaten. U kunt hier zelf ook een berichtje achterlaten. Dit kan bijvoorbeeld een reactie zijn op een optreden, of zomaar een berichtje voor de band, de bandleden, de website, of wat u maar aan ons kwijt wilt. Wilt u echter informatie over de band, optredens, boekingen e.d., dan verzoeken wij u om dit te doen via de contact-pagina. Uw aanvraag komt dan het snelst op de juiste plaats terecht.


Geert & Marion
Wij hebben afgelopen zaterdag ons 40-jarig huwelijks feest gevierd en de Crossroads hebben onze avond onvergetelijk gemaakt. Ze zijn zeker een aanrader. Het was voor ons ook spannend, want wij hadden ze ook nog niet eerder gehoord, maar ze zijn super goed.
Nog heel hartelijk dank.
Ymke
Wij willen jullie enorm bedanken! Jullie hebben van ons bruiloft-feest een "SUPER FEEST"gemaakt. Wij en onze gasten hebben genoten. Bedankt!
Roel & Marijke
Hoi allemaal, Wij willen jullie hartelijk bedanken voor de onvergetelijke avond gisteren! Jullie hebben iedereen op de dansvloer gekregen. Een onvergetelijke avond bedankt voor de super goede muziek!!
Groetjes Roel en Marijke
Ben & Janny
Hoi Ruud, Ron en Cisca,
Beetje laat maar toch......Voor jullie een groot compliment, van ons natuurlijk, maar zeker ook van al onze gasten, voor jullie muziek, presentatie en zeker ook de passende outfit op ons feest in Giethoorn.
Bedankt, Ben & Janny
Mieke & Bernard Jan
Een onvergetelijke bruiloft mede dankzij Trio Crossroads. Cisca, Ron en Ruud ontzettend bedankt voor jullie muziek.
Mieke en Bernard Jan
Dennis & Angelique
Lieve bandleden. Jullie hebben van ons bruiloftsfeest een super feest gemaakt. Wij hebben net zoals onze gasten ontzettend genoten van juliie. Wij gaan jullie zeker promoten bij andere mensen die nog wat te vieren hebben.
Bedankt.....
Romiena & Gerard
Beste bandleden, Via deze weg willen wij jullie ontzettend bedanken voor de muzikale en gezellige avond. Volgens mij heeft iedereen genoten. Zelfs de meest strakke ooms waren op de dansvloer. Fantastisch!!!!! We zijn jullie al druk aan het promoten...
mvg  Romiena en Gerard
Andre & Ellen
Muziek maakt mede het feest. Dat kunnen we bij jullie zeker onderschrijven. Wat een geweldig stuk muziek. We zijn meer dan tevreden. Jullie hebben eraan bijgedragen dat we heel fijn terug kunnen kijken op een geslaagde avond.  
Bedankt!  Andre en Ellen
Hein & Astrid
Vanwege het feit dat wij geen enkele keer in de gelegenheid waren om op één van jullie voorspeelavonden langs te komen, wisten wij afgelopen zaterdag niet echt wat ons te wachten stond. Enkel dus afgaand op het film- en audiomateriaal en de vele positieve reacties op jullie site, kozen wij voor Crossroads. Voor ons dus een grote gok! Maar jullie bleken een lot uit de loterij. Wauw, een band die de kunst verstaat om een feestje te maken waarbij zowel jong als oud zich perfekt hebben vermaakt. Jullie optreden heeft er mede voor gezorgd dat niet alleen wij maar ook al onze gasten met heel veel plezier terugkijken op een geweldig 25-jarig huwelijksfeest. Het was TOP; nogmaals bedankt.
Cor & Manon
Jullie hebben ons bruiloftfeest compleet gemaakt! Als het dak niet goed vast gezeten had was het er letterlijk af gegaan! Top gespeeld en gezongen! Jullie waren ook overal voor in zelfs even een Hazes die kwam aanschuiven was geen probleem!! Helemaal top! Over 12,5 jaar al wat in de agenda staan??
Groeten Cor en Manon
Maddy & Hans
Zo..... dat was nog eens een spetterend feest!!!! Dank zij Ciska, Ron en Ruud was iedereen in no-time op de dansvloer. Lekker flexibele band met muziek voor iedereen. Bedankt en bij deze bevelen we jullie van harte aan.
Peter & Monique
Bedankt voor de leuke avond van ons 12,5 jarig huwelijksfeest, super hoe jullie met alle situaties kunnen omgaan, dat is de kracht van jullie band. Veel positieve reacties gekregen en iedereen heeft zich vermaakt.
Tot over 12,5 jaar
Hans & Henny
BEDANKT voor jullie optreden op ons 40 jarig bruiloftsfeest, alle gasten vonden het geweldig en hadden het goed naar hun zin geweldig!. Lekkere muziek fijn gedanst wat wil je nog meer. Heel fijn dat jullie er waren.
Henk
Hallo Crossroads,
Ik wil jullie bedanken voor de gezellige avond en jullie speelden top op een 65 jarig huwelijks feest goede muziek keuze mvg H valk
Walter & Yvonne
Hoi Crossroads,
Wat een mooie en bijzondere dag was het. En wat een geweldige avond hebben jullie ons gegeven. We (en onze gasten) vonden jullie geweldig. Mede door jullie hebben we een knalfeest gehad nogmaals dank hiervoor. We wensen jullie nog vele optredens toe. Hopelijk zien we elkaar weer over zo'n 12,5 jaar?
Lieve groetjes Walter,Yvonne en Melvin
Patrick & Natascha
Beste Crossroads,
Wij willen jullie nogmaals super bedanken voor een geweldige avond in het Kasteel van Rhoon. Mede dankzij jullie is onze dag echt één groot feest geworden. Ook onze gasten waren zéér te spreken over jullie. En ook de vaste stand in voor Cisca (sorry naam even kwijt) heeft een geweldige stem.
Frans & Emillia
Beste Crossroads,
Wij willen jullie bedanken voor de super top avond dat was super gezongen en gespeeld. Dat was de mooiste dag van onze leven. Jullie waren geweldig !!!!!!!!!!! Nogmaals bedank!!!!!! voor de top top top avond .
Groetjes van Frans en Emilia
Yorn & Christa
We willen jullie bedanken voor de fantastische avond. Wat een superfeest mede door jullie. Wij hebben er van genoten en de gasten vertellen alleen maar mooie dingen over de band en de muziek. Het was een top dag. bedankt.
Yorn en Christa Noordeloos
Fam. van Zanten
Hallo Crossroads,
Wij willen jullie graag bedanken voor de geweldige muziek die jullie op onze bruiloft hebben gespeeld. We hebben alleen maar complimenten over de muziek gehad.
groetjes Fam. van Zanten
Bertus & Annie
Hartelijk dank voor de geslaagde avond op ons 50 jarig huwelijksfeest. Jullie waren fantastisch!! Deze avond zullen wij nooit vergeten. Jong en oud waren ontzettend tevreden! Wij wensen jullie veel succes met de komende optredens.
Hartelijke groetjes, Bertus en Annie
Jurgen & Marieke
Hey Crossroadjes,
Na 3 weken huwelijksreis zijn we jullie geweldige optreden nog niet vergeten! Het feest was super en de grootste bijdrage daaraan was aan jullie te danken! Heel erg bedankt voor de topavond!
Groetjes Jurgen en Marieke
Michel & Anne-Marie
Afgelopen vrijdag in Den Helder hebben jullie ons feest tot een geweldig feest gemaakt. Onwijs bedankt. Jullie brengen de sfeer er goed in. We hebben alleen maar positieve reacties ontvangen. Ik zou zeggen ga zo door! en tot op ons 12,5 jaar jubileumfeest.
Groetjes Michel en Anne-Marie
Martijn & Annemarie
Wij willen jullie bedanken voor het geweldige feest afgelopen vrijdag in Hoge Hexel!!! Wij krijgen alleen maar positieve reacties op jullie optreden, helemaal geweldig !!
Groeten Martijn en Annemarie Dijkman
Gijs & Esther
Vrijdagavond hebben jullie bij ons op de bruiloft gespeeld. Het was echt super mooie muziek. Jullie voelen echt de sfeer aan.
Hartstikke bedankt jullie hebben er aan bij gedragen om onze dag onvergetelijk te maken.
Dennis & Ellen
Afgelopen vrijdag hebben jullie op onze bruiloft gespeelt. We hebben alleen maar positieve reacties gehad! Jullie waren super nogmaals bedankt!
Groetjes uit Njverdal
Rob
Beste Crossroads,
Jullie waren de band op onze ouders hun 50 jarig huwelijksfeest. Van begin tot aan het einde een perfecte mix van alle muziek soorten die wij op deze avond wilden horen. Dankzij jullie ondermeer is deze avond voor ons en onze ouders een groot succes geworden en zijn jullie het aanbevelen waard. Met vriendelijke groet,
Rob Ramselaar
Erwin & Lotte
Beste Crossroads,
Dankzij jullie is ons huwelijksfeest een enorme gezellige avond geworden, iedereen is de dansvloer opgegaan. We krijgen nu nog ontzettend veel leuke en goede reacties over jullie! Wij hebben enorm genoten (en doen dat nu nog steeds).
Groetjes, Erwin en Lotte
Patrick & Michelle
Beste Crossroads,
Langs deze weg willen wij jullie enorm bedanken voor het verzorgen van een muzikale topavond.Ons huwelijksfeest van gisteren was supergezellig en dat was dankzij jullie!! BEDANKT BEDANKT BEDANKT BEDANKT BEDANKT BEDANKT BEDANKT BEDANKT BEDANKT We zullen zeker aan jullie denken bij toekomstige gelegenheden. Bedankt !
Groetjes Patrick & Michelle
Rutger & Sandra
Beste Crossroads,
Jullie waren TOP!!! in Aarlanderveen. Mede dankzij jullie hebben wij en onze gasten een bijzonder leuke avond gehad. En jullie kregen iedereen de dansvloer op! Bedankt, we hebben alleen maar goede berichten ontvangen!!
Groeten Rutger en Sandra
Desmond & Sascha
Beste Crossroads,
Heel erg bedankt voor jullie fantastische optreden op ons huwelijksfeest. We hebben ervan genoten. We hebben alleen maar positieve reacties gekregen. Onze complimenten! Misschien tot ziens. Heel veel succes met jullie verdere optredens.
Groeten, Desmond & Sascha
Inge
Mijn complimenten voor jullie optreden afgelopen vrijdag in Zwolle. Met die hitte moet het afzien geweest zijn voor jullie maar desondanks was het tot het einde toe helemaal geweldig. Ik heb enorm van jullie genoten, bedankt daarvoor!
Matthijs & Janine
Hallo!
Nog bedankt voor de geslaagde avond! Iedereen vond het ondanks de extreme hitte een erg geslaagde avond! Wij hebben alleen maar positieve reacties gehoord over jullie..! En zelf waren we ook heeel erg tevreden! Bedankt voor deze gezellige en geweldige avond! Jullie zijn zeker een aanrader voor iedereen die een geslaagd feest wil! Veel succes verder! Bedankt namens onze gasten..! En namens ons:
Matthijs & Janine Weggeman!
Elly & Gonny
Beste mensen,
D.m.v. deze mail willen wij jullie nog heel hartelijk bedanken voor onze reuze gezellige trouw-avond in de Kabouterhut te Amersfoort. Jullie waren (zijn) geweldig !!! We hebben vele zeer positieve reacties over jullie gehad, en we hebben jullie dan ook van harte aanbevolen bij een ieder. Wij zijn meer dan tevreden, helemaal top!
Met hartelijke groeten, Elly en Gonny
John
Geweldig dat jullie muziek van de Capenters spelen, ik zing alles (uit mijn hoofd!) mee... Ik zie en hoor in mijn werk heel wat bands voorbij komen maar jullie behoren echt bij de betere! Misschien tot ziens, in ieder geval veel succes!
Groetjes John (fotograaf)
Leon & Mieke
We willen jullie nogmaals bedanken voor de geweldige optredens van afgelopen zaterdag. Als iemand een band zoekt bevelen we jullie zeker aan. Jullie waren super.
Groetjes Leon en Mieke uit Vlaardingen
Mieke & Cees
Nogmaals heel erg bedankt voor de goede muziek op onze 25-jarige bruiloft afgelopen zaterdag. Heel veel gasten hebben ons en dus jullie een complimentje gemaakt. Misschien is het handig om flyers of visitekaartjes neer te leggen. Nogmaals onze dank, mede dankzij jullie kunnen wij terugkijken op een fantastische avond.
Mieke en Cees
Marco & Miranda
Hoi Crossroads.
Bij deze willen wij jullie nogmaals hartelijk danken voor jullie bijdrage aan een geslaagde bruiloft.
We hebben veel positieve reacties op jullie muziek gehad, we zullen jullie zeker aan andere mensen aanbevelen!
Groetjes, Marco en Miranda Timmermans
Carlos & Johanna
Hallo Crossroads ,
Nog reuze bedankt voor het flitsende optreden bij ons 25 jr huwelijksfeest in partycentrum Schimmel Woudenberg. We krijgen alleen maar positieve reacties. Mede daardoor was ons feest zeer geslaagt . Veel sukses met de band.
vr gr Carlos en Johanna v Soest
Wilco & Vera
Hallo Crossroads,
Jullie hebben op ons bruiloftsfeest opgetreden en dat was GEWELDIG!
Heel erg bedankt, het was super!
Wilco & Vera
Erwin & Mireille
Hoi Crossroads!
Wat hebben jullie er een geweldig feest van weten te maken op in Bunnik! We hebben heel veel complimenten gekregen over jullie.
En super tof dat jullie speciaal voor ons U2 hebben ingestudeerd!
Groetjes Erwin en Mireille
Sietse & Rianne
Ha Crossroads
We willen jullie hartelijk bedanken voor de mooie muziek op ons huwelijksfeest!!! Niet alleen wij, maar ook onze gasten op ons feest riepen over jullie wat een leuke band met goede muziek.
Bedankt het was een super feest
Groetjes Sietse en Rianne Broekmeulen
André & Monique
Hallo allemaal,
Bedankt voor jullie spetterende aanwezigheid, jullie hebben er een feestje van gemaakt.
We hebben een supermooie dag gehad! Tot op ons 12,5 jarig huwelijksfeest!
Groetjes, fam van dem Boogerd
Marijn & Wendy
Bedankt voor de te gekke avond. Wij en onze gasten hebben zeer genoten van jullie en jullie swingende muziek.
En nogmaals bedankt voor het instuderen van onze openingsdans nummer!
Wij vonden het super!
Dennis & Nienke
Beste Crossroads,
Wat een fantastische avond was het!! Gezellig in de Kabouterhut in Amersfoort hebben we flink gedanst!! Echt een super feest en we hebben een hele hoop leuke reacties gekregen. Als we 12,5 jaar getrouwd zijn weten we jullie te vinden!!!!
Liefs Dennis en Nienke
Marius & Miriam
Hallo allemaal,
Wij willen jullie nog hartelijk bedanken voor jullie optreden.  We hebben erg genoten en de reacties waren allemaal super positief !!!  
Mvg Marius en Miriam
Henk & Sylvia
Hai luitjes hier nog even een bedankje van ons.
Julie waren afgelopen zaterdag bij ons feest in Alkmaar "T Gulden Vlies". Toen Henk zijn 50ste verjaardag vierde. Mede dankzij jullie was het een onwijs gezellige avond en iedereen vond het een goed feest en ik heb de meeste al gesproken en ze waren heeel enthousiast over jullie en de muziek dus wie weet rolt er nog wat uit. Nogmaals enorm bedankt voor jullie inzet het was te gek !!
Lieve groetjes Henk & Sylvia

Erik & Laura
Crossroads heeft op onze bruiloft gespeeld in Spaarnwoude en het was geweldig! Iedereen stond op de dansvloer! Zelfs de mensen waarvan we het niet hadden verwacht. Het was een superfeest. Het enige nadeel is dat de meeste pijn in hun voeten hadden, omdat ze bleven dansen.. zo goed was de muziek!! Dank jullie wel!
Groetjes Erik en Laura Louwrier
Henk & Ada
Hallo crossroads
Bedankt voor het fantastische optreden op ons 25 jarig bruiloftsfeest. We hebben veel positieve reacties gekregen. Mede dankzij jullie was het een geslaagde avond.
Groeten Henk en Ada.
Ronnie
Ik was die lastige gast die zo graag met de dame op foto wou! Hey mensen, ik vond het echt super! Wat een geweldige band! Jullie hebben het publiek goed opgezweept en er een goed feest van gemaakt! Ik denk meteen maar even zoeken naar jullie!
Groeten Ronnie
Edwin & Judith
Beste Crossroads,
Langs deze weg willen we jullie nog even bedanken voor de geweldige muziek die jullie op onze bruiloft  hebben gespeeld,we hebben er erg veel complimenten over gekregen en naar onze mening zeer zeker verdiende complimenten, dankzij jullie was ons feest compleet Bedankt !
Tom & Benita
Bij deze willen ook wij jullie ongelovelijk bedanken! Wij zijn pas getrouwd, en jullie hebben van ons feest met recht een feest gemaakt. We hebben vele complimenten over jullie mogen ontvangen!!!
Hartstikke bedankt!
Tom en Benita
Erwin & Petra
Hallo Crossroads,
Bedankt voor jullie geweldige optreden op onze trouwdag. Het was een heerlijk swingend feest. Precies zoals wij het in gedachten hadden. Bedankt!
Erwin en Petra
Tom & Marloes
Hallo Crossroads,
Hier nog een bericht van ons. Het is vandaag 2 weken geleden dat wij getrouwd zijn! Willen jullie bedanken voor de bijdrage aan een geweldig feest!! De muziek was super! Veel complimenten van de gasten gehad! Bedankt en ga zo door!
Groetjes Tom & Marloes
Mies & Henk
Hallo Crossroads,
Dankzij jullie is het feest een prachtig feest geworden. Dat mag best nog even geschreven worden. Nogmaals hartelijk dank dus voor jullie inzet en betrokkenheid.
Met vriendelijke groet, Mies & Henk
Jacob en Cathelijn
Hallo lieve Crossroads!
Jullie zijn echt een super band en we hebben geen seconde spijt gehad van jullie!! De avond was echt super en we hebben heel veel goeie reacties van onze gasten gehad, hopelijk hebben jullie er nog wat aan!! En bedankt dat we met foto's op jullie site staan!!! Hopelijk tot snel ziens!!!
Liefs Jacob en Cathelijn
Henk
Hallo,
Ik was op de bruiloft van Dennis en Tanja en ik wilde jullie ff zeggen ik vond het top jullie deden het echt goed en leuk ook de zangeres ( zag er ook leuk uit haha ). Super ga er zo mee door!
mvg Henk uit Eibergen

Dennis en Tanja
Hallo alle 3,
We willen jullie bedanken voor de mooie leuke gezellige avond. Mede door jullie is het een geslaagd feest geworden.
Groetjes Dennis en Tanja uit Eibergen

Erwin & Nathalie
Hallo,
We willen jullie alsnog bedanken voor de geweldige avond!! Jullie hebben het heel leuk gedaan en mede dankzij jullie is het echt een top feest geworden!! Bedankt!!
Groetjes Erwin en Nathalie

Mayke & Mathieu
Wat was het een geslaagde avond! En dat was mede te danken aan jullie! Een geweldige sfeer en een avond om nooit te vergeten! Leuk dat de bruidegom nog even mocht meezingen met I will survive (lalala??)  En de speciale versie van 1,2,3 was natuurlijk ook super. Hartstikke bedankt en succes met aankomende optredens.
groeten Mayke en Mathieu

Margo & Wilber
Na het feest zijn wij eigenlijk niet meer in de mogelijkheid geweest om jullie te bedanken, maar wat ons betreft was echt een prachtig feest en daar hebben jullie voor een belangrijk deel aan bijgedragen! Ik hoop dat jullie ook een leuke avond hebben gehad en dat alles naar wens is geweest. Wat ons betreft in ieder geval wel, bedankt!
Met vriendelijke groet, Margo en Wilber


Aram & ILona
Hallo, we willen jullie nogmaals bedanken voor het optreden op onze bruiloft! Jullie waren echt goed we hebben echt een hele fijne avond gehad! Succes met jullie volgende optredens!! En leuk trouwens die foto's op jullie site.
Liefs van Aram en ILona

De juiste keuze voor een geslaagd feest
. .
bruiloftband
band
bruiloft
huwelijk
coverband
feestband
allroundband
muziek
duo
trio
live
trouwen
© Copyright - Crossroads
feest
Contactinformatie
Crossroads
06-41971905
036-5225515
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu