Muziek voor 12,5-jarige bruiloft

12,5 jaar getrouwd, koperen bruiloftsfeest, huwelijksfeest, trouwfeest, met live muziek van coverband allround duo crossroads-foto1

12,5 jaar getrouwd?: Boek muziek band Duo Crossroads voor je bruiloftsfeest, huwelijksfeest, koperen bruiloft

Crossroads is de band voor als je 12,5 jaar getrouwd bent. Het duo voor live muziek op je koperen trouwdag, bruiloftsfeest of huwelijksfeest.

Je bent 12,5 jaar getrouwd ‘koperen bruiloft' en op zoek naar een muzikale invulling voor jullie huwelijksfeest? Dan ben je hier op de juiste plek. Muziek Duo Crossroads is de perfecte band voor live muziek op jullie koperen trouwdag, bruiloftsfeest, huwelijksfeest, jubileum, feestavond of dinerdansant. Muziek Duo Crossroads weet als geen ander de juiste muzikale invulling te geven aan jullie 12,5-jarig bruiloftsfeest of huwelijksfeest. Ben je 12,5 jaar getrouwd, de gouden bruiloft', dan boek je de coverband Duo Crossroads.
Duo formatie: zangeres en zanger/gitarist.

12,5 jaar getrouwd, koperen bruiloftsfeest, huwelijksfeest, trouwfeest, met live muziek van coverband allround duo crossroads-foto2

12,5 jaar getrouwd: de voordelen van de band Duo Crossroads

12,5 jaar getrouwd?, dan kies je het beste duo voor je koperen bruiloftsfeest

 te boeken als duo of trio

 speelt op aangenaam volume

 speelduur max. 5 x 45 minuten

zanger en zangeres

 zeer groot repertoire

verzorgt ook de pauzemuziek

maandelijkse voorspeelavond

gratis brochure + cd

speelt door heel Nederland

geen reiskosten

zeer aantrekkelijke all-in prijs

12,5 jaar getrouwd: De band Duo Crossroads op je bruiloftsfeest of huwelijksfeest

Al meer dan 15 jaar het beste duo voor 12,5-jarige bruiloftsfeesten en huwelijksfeesten

Boek de band Duo Crossroads voor je 12,5-jarig bruiloftsfeest of huwelijksfeest, je hebt dan een duo met het geluid van een voltallige band. Crossroads zorgt altijd voor een aangenaam geluidsniveau, zodat het voor iedereen een feest wordt, dus ook voor de mensen die met elkaar willen praten! Crossroads speelt maximaal 5 sets van 45 minuten en Crossroads is op elke dag zowel ’s-middags als ’s-avonds te boeken. De band Duo Crossroads verzorgt ook de pauze muziek. Voor de pauze muziek kunt u kiezen uit onze eigen muziek, een aangeleverde afspeellijst of rustige achtergrondmuziek. Crossroads neemt een licht- en geluidsinstallatie mee welke geschikt is voor zalen tot circa 250 personen. Er is altijd een microfoon aanwezig die door u, of door uw gasten gebruikt kan worden. Tevens kan er apparatuur worden aangesloten op onze geluidsinstallatie. Ben je 12,5 jaar getrouwd, dan boek je voor je trouwdag, bruiloftsfeest of huwelijksfeest de bruiloftband Crossroads. 

12,5 jaar getrouwd, koperen bruiloftsfeest, huwelijksfeest, trouwfeest, met live muziek van coverband allround duo crossroads-foto3

12,5 jaar getrouwd en live muziek

Wij weten door onze jaren lange ervaring hoe we uw 12,5 jarige huwelijksfeest tot een succes maken

Bruiloft band Crossroads speelt alle soorten muziek. Vaak spelen wij op een 12,5-jarige bruiloft een mix van alles en voor jong tot oud. Muziek van de 60's tot de muziek van nu. Door ons zeer grote repertoire aan liedjes hebben wij muziek voor alle soorten feesten, zeker voor 12,5-jarige bruiloftsfeesten en huwelijksfeesten. Wij stemmen de muziekkeuze altijd met je af.

Band boeken voor je koperen bruiloft

De beste band boeken voor je 12,5-jarige bruiloftsfeest, huwelijksfeest, de koperen bruiloft

Honderden mensen gingen je voor en boekte Duo Crossroads voor live muziek op hun 12,5-jarige ‘koperen’ bruiloft voor een onvergetelijk mooi en gezellig trouwfeest, bruiloftsfeest of huwelijksfeest.
Door jaren lange ervaring in 12,5-jarige bruiloftsfeesten weet duo Crossroads er altijd een geweldig feest van te maken. Je kan ons direct boeken, maar je kan ook eerst komen kijken bij een optreden of een kijkavond om je te laten overtuigen van de professionaliteit, het enthousiasme en de kwaliteit van de muzikanten.

12,5 jaar getrouwd, koperen bruiloftsfeest, huwelijksfeest, trouwfeest, met live muziek van coverband allround duo crossroads-foto6

Contactinformatie Duo Crossroads

 0641971905

 Stuur een email

Contactpagina

Whatsapp-met-allround-muziek-duo-crossroads

E-mail formulier

Ga voor zekerheid, kwaliteit en 100% feestgarantie!