Muziek Duo Huwelijksfeest

muziek-duo-huwelijksfeest-huwelijk-feest-jarige-huwelijksfeesten-duo-crossroads-foto1

Muziek Duo voor je Huwelijksfeest

Muziek Duo Huwelijksfeest: het duo voor muziek op je huwelijksfeest

Welkom op de website van het muziek duo voor je huwelijksfeest, een formatie bestaande uit 2 artiesten (zangeres en zanger/gitarist). Muziek duo Crossroads is de perfecte keuze voor je huwelijksfeest en je 25-jarig, 30-jarig, 35-jarig, 40-jarig, 45-jarig, 50-jarig, 60-jarig en 65 jarige huwelijksfeesten. Met een enorm repertoire aan nummers en muziek voor jong tot oud, weten de artiesten van muziekduo Crossroads als geen ander er voor iedereen een geweldig huwelijksfeest van te maken. Duo Crossroads heeft het geluid van een voltallige band en speelt altijd op een aangenaam en prettig volume. Muziek duo Crossroads speelt op bruiloftsfeesten door heel Nederland voor een aantrekkelijke all-in prijs zonder extra reiskosten.

muziek-duo-huwelijksfeest-huwelijk-feest-jarige-huwelijksfeesten-duo-crossroads-foto2

Muziek Duo Huwelijksfeest: voordelen

Muziek Duo Huwelijksfeest: de voordelen van Crossroads

 te boeken als duo of trio

 speelt op aangenaam volume

 speelduur max. 5 x 45 minuten

zanger en zangeres

 zeer groot repertoire

verzorgt ook de pauzemuziek

maandelijkse voorspeelavond

gratis brochure + cd

speelt door heel Nederland

geen reiskosten

zeer aantrekkelijke all-in prijs

Muziek Duo voor elk Huwelijksfeest

Muziek Duo Huwelijksfeest: Duo Crossroads al meer dan 15 jaar het beste duo voor je huwelijksfeest

Met muziek duo Crossroads voor je huwelijksfeest, heb je een professioneel Duo die heel flexibel is, weinig ruimte nodig heeft en er altijd een geweldig huwelijksfeest van maakt. Of het nu een huwelijksfeest is omdat je gaat trouwen of omdat je 25, 30, 35, 40, 45, 50, 60 of 65 jaar getrouwd bent, of je rustige achtergrond muziek wilt tijdens het diner of buffet, lekkere bruisende dansmuziek op de feestavond. Met muziek duo Crossroads heb je een huwelijksfeest waar je altijd met veel plezier op terug kan kijken. Lees de reviews/recensies in ons gastenboek

muziek-duo-huwelijksfeest-huwelijk-feest-jarige-huwelijksfeesten-duo-crossroads-foto3

Muziek Duo Huwelijksfeest: de muziek

Muziek Duo Huwelijksfeest: Crossroads weet altijd uw huwelijksfeest tot een enorm succes maken

Muziek Duo Crossroads speelt alle soorten muziek. Muziek Duo Crossroads speelt op huwelijksfeesten een mix van alles en voor jong tot oud. Muziek van de 60's tot de muziek van nu. Door ons zeer grote repertoire aan liedjes hebben wij muziek voor alle soorten huwelijksfeesten, zoals 25-jarige, 30-jarige, 35-jarige, 40-jarige, 45-jarige, 50-jarige, 60-jarige en zelfs 65-jarige huwelijksfeesten. Wij stemmen de muziekkeuze altijd met je af.

Boek Muziek Duo Crossroads voor je Huwelijksfeest

Boek nu het beste muziek duo voor je bruiloftsfeest

Honderden mensen gingen je voor en boekte Muziek Duo Crossroads voor hun huwelijksfeesten. Door jaren lange ervaring weten de artiesten van Muziek Duo Crossroads er altijd een geweldig huwelijksfeest van te maken. Je kan Muziek Duo Crossroads direct boeken, maar je kan ook eerst komen kijken bij een optreden of een kijkavond om je te laten overtuigen van de professionaliteit, het enthousiasme en de kwaliteit van de muzikanten.

muziek-duo-huwelijksfeest-huwelijk-feest-jarige-huwelijksfeesten-duo-crossroads-foto6

Contactinformatie Duo Crossroads

 0641971905

 Stuur een email

 Contactpagina

Whatsapp-met-allround-muziek-duo-crossroads

Ga voor zekerheid, kwaliteit en 100% feestgarantie!