Bedrijfsfeest, Personeelsfeest, Feestavond

bedrijfsfeest-personeelsfeest-feestavond-vereniging-muziek-band-coverband-met-duo-crossroads-foto1

Bedrijfsfeest of Personeelsfeest boek Duo Crossroads

Bedrijfsfeest of Personeelsfeest, dan boek je Duo Crossroads op de Feestavond

Ben je op zoek naar een coverband voor je bedrijfsfeest of personeelsfeest, dan ben je hier op de juiste plek. Coverband Crossroads is de perfecte keuze voor live muziek op je feestavond. Met een enorm repertoire aan nummers en muziek voor jong tot oud, weet Allround Duo Crossroads als geen ander er voor iedereen een geweldige feestavond van te maken voor je bedrijfsfeest of personeelsfeest. Zowel het Duo als het Trio hebben het geluid van een voltallige band en spelen altijd op een aangenaam en prettig volume. Duo Crossroads speelt op bedrijfsfeesten en personeelsfeesten bruiloftsfeesten door heel Nederland voor een aantrekkelijke all-in prijs zonder extra reiskosten.

bedrijfsfeest-personeelsfeest-feestavond-vereniging-muziek-band-coverband-met-duo-crossroads-foto2

Bedrijfsfeest Personeelsfeest: voordelen

Bedrijfsfeest personeelsfeest: de voordelen van Crossroads

 te boeken als duo of trio

 speelt op aangenaam volume

 speelduur max. 5 x 45 minuten

zanger en zangeres

 zeer groot repertoire

verzorgt ook de pauzemuziek

maandelijkse voorspeelavond

gratis brochure + cd

speelt door heel Nederland

geen reiskosten

zeer aantrekkelijke all-in prijs

Bedrijfsfeest: Crossroads op je feestavond

Bedrijfsfeest Personeelsfeest: Al jaren het beste duo voor je feestavond met professionele muzikanten voor top entertainment

Met de band Crossroads heb je een duo of trio formatie op je bedrijfsfeest, personeelsfeest of feestavond met het geluid van een voltallige band. Crossroads zorgt altijd voor een aangenaam geluidsniveau op je bedrijfsfeest, zodat het voor iedereen een feest wordt, dus ook voor de mensen die met elkaar willen praten! Crossroads speelt avondvullend en verzorgt ook de pauze muziek. De pauze muziek kan ook een aangeleverde afspeellijst zijn van muziek die u graag wilt horen. Crossroads neemt een licht- en geluidsinstallatie mee welke geschikt is voor zalen tot circa 250 personen.

bedrijfsfeest-personeelsfeest-feestavond-vereniging-muziek-band-coverband-met-duo-crossroads-foto3

Bedrijfsfeest: de muziek

Bedrijfsfeest: Top muzikanten met je juiste muziekkeuze voor een perfecte feestavond

Crossroads speelt alle soorten muziek op je feestavond. Vaak spelen wij op bedrijfsfeesten en personeelsfeesten een mix van alle soorten muziek en voor jong tot oud. Muziek van de 60's tot de muziek van nu. Door ons zeer grote repertoire aan liedjes hebben wij muziek voor alle soorten feesten. Wij stemmen de muziekkeuze altijd met je af.

Bedrijfsfeest of Personeelsfeest? Boek Duo Crossroads

Boek nu de de beste entertainment voor je feestavond

Honderden mensen gingen je voor en boekte de band Duo Crossroads voor hun bedrijfsfeesten en personeelsfeesten. Door jaren lange ervaring weten de muzikanten van Duo Crossroads er altijd een geweldig feest met top entertainment van te maken. Je kan ons direct boeken, maar je kan ook eerst komen kijken bij een optreden of een kijkavond om je te laten overtuigen van de professionaliteit, het enthousiasme en de kwaliteit van de muzikanten.

bedrijfsfeest-personeelsfeest-feestavond-vereniging-muziek-band-coverband-met-duo-crossroads-foto6

Contactinformatie Duo Crossroads

 0641971905

 Stuur een email

 Contactpagina

Whatsapp-met-allround-muziek-duo-crossroads

Ga voor zekerheid, kwaliteit en 100% feestgarantie!