Menu:
De band voor elk feest!
Bruiloftband coverband feestband Crossroads
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

OVERIGE

Kijkavond: kom kijken bij een voorspeelavond / kijkavond

Heeft u interesse in de band Crossroads, maar wilt u Crossroads eerst een keer live zien spelen en kennis maken met de bandleden, dan heeft u twee mogelijkheden.              

1- U komt kijken bij een optreden.
2- U komt naar een van onze voorspeelavonden.

Kijken bij Duo of Trio Crossroads op een bruiloftfeest

U kunt kiezen om bij een optreden te kijken (bij een bruiloft na akkoord van het betreffende bruidspaar). Als u bij een optreden kijkt, ziet u ons live op de feestavond spelen. U ziet dat wij er een feestje van bouwen en hoort dat wij het volume goed in de hand hebben zodat het voor iedereen feest is. Het nadeel is echter dat wij weinig tijd voor u hebben en dat veel mensen niet graag op een feest van iemand anders komen kijken. Daarom organiseren wij regelmatig voorspeelavonden.

Kijken bij Duo Crossroads op een voorspeelavond

Omdat niet iedereen graag bij een optreden/bruiloft van iemand anders komt kijken en omdat wij op een optreden/bruiloft vaak weinig tijd voor u hebben, organiseren wij regelmatig voorspeelavonden. Deze  avonden zijn bedoeld om u een indruk te geven van de muziek en de muzikanten van  Crossroads. Op de voorspeelavond ziet u ons live spelen en hebben wij alle tijd om uitgebreid met u kennis te maken.

Hoe ziet een voorspeelavond bij Duo Crossroads eruit

Bij binnenkomst is er tijd om met elkaar kennis te maken en te praten. Meestal zijn er 4-6 aanstaande bruidsparen aanwezig. Daarna geven we een live optreden van circa 60 minuten en kunt u de muzikale kwaliteiten en het enthousiasme van de bandleden zelf ervaren. Na het optreden is er tijd om onder het genot van een drankje nog even na te praten en vragen te stellen.

Reserveren is noodzakelijk omdat er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar zijn.
Neem contact op met Crossroads voor de locatie en de beschikbare tijden.

Kom naar onze voorspeelavond of vraag naar de mogelijkheden om te kijken bij een optreden.
Mail of bel ons voor informatie.
Telefoon: 06-41971905

De juiste keuze voor een geslaagd feest
. .
© Copyright - Crossroads
Crossroads
06-41971905
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu